На порталі "Дія" стартувало нове опитування про 8 березня

На порталі "Дія" стартувало нове опитування про 8 березня. Про це повідомляє Мінцифри України.

Зазначається, що 8 березня - Міжнародний день захисту прав жінок, і виник він завдяки руху жінок за рівні права. У більшості країн це звичайний робочий день, а от у пострадянських, зокрема і в Україні, - офіційний вихідний. 

"Щоб уникнути суперечностей та вирішити, чи залишити вихідний, долучіться до опитування через застосунок "Дія", яке ми проводимо за парламентської ініціативи. Залишаємо 8 березня вихідним в Україні чи робимо робочим днем? Авторизуйтеся у застосунку, оберіть «Послуги», а потім «Опитування». Встигніть проголосувати у застосунку "Дія" до 6 березня", - повідомляє міністерство. 

Як повідомлялося, на порталі "Дія" тепер можна подати заяву про шлюб.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті