На місці аварії літака Пригожина знайшли тіла 8 загиблих. На борту офіційно значилось 10 осіб

В росії екстрені служби Тверської області повідомляють про те, що на місці аварії літака Пригодина знайшли тіла 8 загиблих, - повідомляє РІА "Новости" 23 серпня.

За даними МНС, на борту було 10 осіб, з яких троє - екіпаж. Росавіація повідомляла, що на рейс був зареєстрований бізнесмен, засновник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин.

У наближених до хазяїна ЧВК "Ванер" телеграм-каналах пишуть, що Євген Пригожин сьогодні справді вилетів до росії з Африки, на борту з ним був увесь командний склад ПВК "Вагнера". Про це повідомляє пропагандіст Андрій Захаров.

"Це буде диво, якщо він на іншому літаку", - цитує він своїх співрозмовників.

Як повідомлялося, у росії на борту бізнес-джета, що розбився у Тверській області нібито разом з Євгеном Пригожиним, також перебував його поплічник Дмитро Уткін. 

Ранеші стало відомо, що у Тверській області РФ розбився літак, який належить власнику ПВК "Вагнер" Євгенію Пригожину. Останній, за інформацією офіціальних ЗМІ РФ, був на борту.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті