На авіабазі в Таджикистані повністю згорів російський Іл-76

Російський військово-транспортний літак Іл-76 повністю згорів унаслідок аварії на аеродромі в Душанбе (Таджикистан). Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, газета "Известия" повідомляє, що "під час зльоту з аеродрому в Душанбе один із двигунів транспортного літака Іл-76 почав горіти".

За словами джерела газети, "в одного з двигунів стала підвищуватися температура під час зльоту, а під час набору висоти він загорівся".

"Оперативно було ухвалено рішення "скинути" паливо, розвернутися і посадити літак. Як зазначають джерела, екіпаж встиг покинути судно, що загорілося", - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, на борту перебували 8 осіб, ніхто не постраждав.

Як зазначає опозиційний телеграм-канал The Moscow Times, унаслідок інциденту літак викотився за межі злітно-посадкової смуги, повністю згорівши. Члени екіпажу вчасно покинули борт, ніхто з них не постраждав. Наразі уточнюється, чи перебували на борту літака пасажири.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті