Ми відійшли від Новолуганського: у адміністрації Світлодарська повідомили про бої в районі Вуглегірської ТЕС

На Бахмутському напрямку найбільш активні бої продовжуються в районі Вуглегірської ТЕС та Новолуганського, від якого ЗСУ відійшли. Про це повідомив заступник начальника Світлодарської міської військової адміністрації Максим Черевко у коментарі "Вільному радіо".

“Ми відійшли від смт Новолуганське. Куди саме відійшли – сказати не можу. Мені відомо, що виведення військ було під щільним натиском”, - каже Максим Черевко.

Він зазначив, що зараз на цьому напрямі досі точаться бої.

"Постійні обстріли біля Семигір'я, Кодема, вся сторона під шквальними артилерійськими обстрілами, а також здійснюються авіаудари", - додає Максим Черевко.

Інформацію, що окупанти захопили Вуглегірську ТЕС, чиновник не підтверджує, але й не спростовує.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що рашисти поповнюють запаси боєприпасів для наступу на Сіверськ та Соледар.

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті