"Музика у ритмі танцю!": оркестр "Ренесанс" Маріупольської камерної філармонії представить нову програму у Києві

Оркестр «Ренесанс» Маріупольської камерної філармонії 27 березня презентує  нову програму «Музика у ритмі танцю!» в столиці. Про це повідомляють організатори заходу.

"Камерний оркестр «Ренесанс» Маріупольської камерної філармонії 27 березня у Києві презентує  нову програму «Музика у ритмі танцю!»", - йдеться у повідомленні.

Художній керівник та головний диригент Камерного оркестру «Ренесанс» – Василь Крячок слушно пропонує огорнути себе ритмами танців різних епох, країн і композиторів: від «Маленької нічної серенади» Вольфганга Амадея Моцарта і «Менуету» Луїджі Боккеріні до «Дніпровського вальсу» Ігоря Шамо та «Гавота» Віктора Косенка.

Музикантам ніяк не оминути танго від El Gran Ástor – П’яццолли. Тож, в концерті прозвучить його знамените Oblivion для скрипки та струнних та «Лібертанго» для скрипки з оркестром – композиція у стилі танго нуево, назва якій дана від злиття слів «свобода» і «танго». Соло на скрипці – Андрій Рахманін.

У  фіналі, за допомогою знаменитого танго аргентинського композитора і актора Карлоса Гарделя глядач відчує той самий п’янкий «Аромат жінки» з однойменного культового фільму.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті