Футбольна молодіжна збірна України вийшла на Євро-2023 завдяки хет-трику нападника "Шахтаря"

Молодіжна збірна України27 вересня у матчі-відповіді плей-офф кваліфікації на чемпіонат Європи-2023 обіграла Словаччину. Завдяки цій перемозі наша "молодіжка" змогла здобути путівку на турнір у Румунії та Грузії.

Збірна України після поразки у першому матчі розпочала гру активніше, але саме підопічні Руслана Ротаня могли пропустити першими. Та й загалом саме словаки до кінця першого тайму виглядали небезпечнішими.

А ось на старті другого тайму українці показали як потрібно реалізовувати свої шанси. Нападник "Шахтаря" Данило Сікан протягом шести хвилин (з 48 по 54) оформив дубль. Завдяки цьому за сумою двох матчів уперед вийшли вже синьо-жовті.

Після цього команда Руслана Ротаня відійшла в оборону, зробивши ставку на контратаки. І на 66 хвилині ця ставка спрацювала. Криськів відібрав м'яч, розігнав українську атаку і на вході до штрафного майданчика відпасував Сікану, який оформив хет-трик.

Після цього, попри всі спроби словаків, матч закінчився з рахунком 3:0. За підсумками двох матчів (5:3) на європейський форум вирушать саме підопічні Ротаня.

Євро-2023 U-21, кваліфікація, плей-офф, матчі-відповіді

Україна U-21 – Словаччина U-21 – 3:0 (0:0, 3:0). Перший матч – 2:3

Голи: 1:0 Сікан, 48; 2:0 Сікан, 54; 3:0 Сікан, 66.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті