Матчі чемпіонату України з футболу можуть відбуватися у невідомих місцях у невідомий час

Календаря Української Прем'єр-Ліги може і не бути, а про матчі можна буде дізнатися в останній момент. Це пов'язано із загрозою терактів на стадіонах у воєнний час. Про це повідомляє "Терикон" із посиланням на спортивного журналіста Ігоря Циганика.

За його словами, Державна служба України з надзвичайних ситуацій попросила не анонсувати про початок футбольних матчів і те, де вони проводитимуться під час Української Прем'єр-Ліги. Таким чином, матчі чемпіонату України з футболу можуть відбуватися у невідомих місцях у невідомий час.

Циганик повідомив, що наступного тижня вже має бути календар Української Прем'єр-Ліги. "Ще дуже багато моментів. Має бути зустріч представників УПЛ з представниками Української асоціації футболу. Тут є питання про те, хто платитиме за арбітраж, за ВАР - УАФ, УПЛ чи клуби? Тому питань зараз більше, ніж відповідей", - сказав він.

Циганик також зазначив, що є ймовірність, що календаря УПЛ може і не бути, а про матчі можна буде дізнатися в останній момент. Це пов'язано із загрозою терактів на стадіонах у воєнний час.

Статті

Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Всі статті