Лисичанська громада пропонує житло для переселенців з Луганщини в Києві (контакт)

Лисичанська міська адміністрація пропонує житло для ВПО з Луганської області у гуртожитку одного з вишів Києва. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм 19 квітня.

"Лисичанська міська військова адміністрація та Український державний університет імені Михайла Драгоманова підписали меморандум щодо надання луганським переселенцям тимчасового житла в гуртожитку вишу", - сказано в повідомленні. 

Зазначається, що там можуть розміститися до 400 ВПО. Є кімнати на двох, трьох та чотирьох осіб. В кожному блоці є кухня, санвузол та душова кімната. 

На першому поверсі гуртожитка облаштовані кімната для прання, кабінет медичної допомоги, приміщення для надання консультацій. 

Адреса гуртожитку: м. Київ, вул. Левка Лук'яненка, 2 (станція метро "Оболонь").

Телефон для довідок: +38-050-259-42-67 (щодня з 8:00 до 18:00, Тетяна).

Раніше повідомлялось, що Кремінська громада Луганської області розширила перелік отримувачів грошової допомоги.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті