Лікарні, школи й дитсадки Києва вже почали підключати до теплопостачання - Кличко

У Києві вже почали підключати до теплопостачання лікарні, школи, дитсадки й інші об’єкти соціальної інфраструктури. Про це повідомив київський міський голова Віталій Кличко у своєму Телеграм-каналі 9 жовтня. 

"Столиця вже розпочала підключати до тепла об’єкти соціальної інфраструктури - лікарні, школи, садки, - за заявками їхніх керівників", - написав Клично. 

Він зазначив, що щодо комунальної сфери, житлових будинків кервництво столиці орієнтується на погоду, щоб раціонально витрачати тепло. 

"Коли три доби середньодобова температура опускатиметься нижче +8 градусів з подальшим прогнозом на похолодання, розпочнемо підключати і комунальні будівлі. Тоді ж – за їх заявками – й будинки ОСББ, ЖБК, відомчі", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що раніше Зеленський заявив: "Цієї зими російські терористи будуть знову намагатися знищити нашу енергосистему".

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті