Киянам порадили, що робити у разі відсутності світла

Енергетичний оператор звернувся до киян і закликав повідомляти в цифрові канали комунікації YASNO повідомляти, коли згідно з графіками світло повинне бути, а фактично воно відсутнє. Про це повідомив генеральний директор компанії YASNO Сергій Коваленко у Facebook.

"Загальна ситуація по Києву залишається без змін. Правий берег через пошкодження ключових точок не може отримувати значні обсяги потужності. На лівому потужність зростає. Колеги орієнтуються, що навіть іноді у світло-сірих зонах графіку не відключатимуть. Проте зараз в місті не має бути людей, у яких світло не відновилося з моменту останнього обстрілу", - наголосив Ковалеенко.

За його словами, може бути таке, що під час увімкнення потужності перевантажуються мережі і трапляються аварії.

"Іноді система мережам їх не показує і дізнатися про них вони можуть тільки із заявки від користувачів. До того вважатимуть, що все в порядку. Тому, якщо на ресурсах ДТЕК Київські електромережі є інформація, що у вас світло є, а по факту його немає - повідомте про це колегам у цифрові канали. Ремонти тривають", - зазначив він.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті