Кремль запевняє, що ніякого теракту на ЗАЕС росія не готує, тому що представники МАГАТЕ "все бачили"

Заява президента України Володимира Зеленського про те, що росія готує теракт на Запорізькій АЕС, "не відповідає дійсності". Про це заявив 22 червня прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, - повідомляють росЗМІ.

"Це чергова брехня. Ви знаєте, щойно були контакти з МАГАТЕ там, на місці. Вельми висока оцінка з боку МАГАТЕ. Вони все бачили - все, що хотіли бачити", - запевнив Пєсков.

За його словами, найближчим часом відбудуться контакти між керівником МАГАТЕ Рафаелем Гроссі та главою Росатома Олексієм Лихачовим.

Пєсков також запевнив, що "взаємодія з агентством з атомної енергії триває, і у Москви є зацікавленість у ній". 

Як повідомлялося, Зеленський попередив, що окупанти планують теракт на Запорізькій АЕС із викидом радіації. Вони все підготували для цього.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті