Коучиня з Луганщини проводить сесії та тренінги з фінансової грамотності для землячок-переселенок (гугл-форма)

Переселенці й переселенки з Луганщини можуть долучитись до коуч-сесій та тренінгів з фінансової грамотності, які проводить коучиня з Сєвєродонецька Ольга Агафонова на Закарпатті, найближчий захід відбудеться 22 лютого. Про це "ОстроВу" повідомила Ольга Агафонова 19 лютого.

"Це буде тренінг з елементами гри", - каже Агафонова про захід, проведення якого заплановано у Сваляві Закарпатської області на 22 лютого.

Зазначається, що тема тренінга - "Підвищення фінансової впевненості". Його організовує релокована з Луганщини ГО "Східноукраїнський центр підтримки жінок "Майстерня щастя" в рамках проєкту "Запускай кар'єру. Програма підвищення економічної спроможності". Він відбудеться 22 лютого 2024 року о 14:00 за адресою: м. Свалява, вул. Чорновола, 3 (Старобільський гуманітарний хаб). Цей тренінг відбуватиметься вживу, отже, ті ВПО з Луганщини, які мешкають на Закарпатті, для участі в ньому мають заповнити гугл-форму за посиланням.

Як повідомляють у ГО "Майстерня щастя", програма тренінгу включає наступне:

- бюджетування та управління фінансами;

- розвиток фінансової самостійності;

- практичні поради з ефективного управління фінансами;

- підтримка та мережі для жінок у фінансовій сфері.

Крім того, повідомляється, що протягом січня поточного року ГО "Майстерня щастя" організувала 4 групові й 10 індивідуальних коучингових консультацій із Ольгою Агафоновою. Попри те, що до "Майстерні щастя" по різну допомогу звертаються здебільшого жінки-переселенки, у даному випадку серед клієнтів пані Ольги було чимало чоловіків, особливо на групових заняттях.

Взяти участь в індивідуальних коуч-сесіях могли переселенки з Луганщини, які проживають у різних регіонах України - у форматі онлайн.

"Я вперше в житті наважилась на коуч-сесію, - каже переселенка з Луганської області Олена Єфімова, яка мешкає в Кіровоградській області й відвідала індивідуальну сесію онлайн. - Ми говорили про ті проблеми, які мене бентежили. Я розписала два аркуші в блокноті - робила нотатки. Про дуже цікаві техніки дізналась. Вдячна Ользі та організаторам за такий досвід".

Якщо вам цікава подібна допомога - слідкуйте за анонсами на сторінці ГО "Майстерня щастя" у Facebook

Раніше повідомлялось, що ГО з Луганщини "Майстерня щастя" готує жінок, у тому числі ВПО, до активної участі в управлінні власними громадами.

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті