Коучингові центри для жінок-ВПО, які хочуть започаткувати бізнес або отримати перекваліфікацію, розпочали роботу на Закарпатті (контакт, адреси)

Коучингові центри для жінок - переселенок, які прагнуть отримати перекваліфікацію, підвищити професійні компетентності або започаткувати бізнес, розпочали роботу у трьох містах Закарпатської області – Ужгороді, Сваляві та Іршаві у серпні. Про це "ОстроВу " повідомила очільниця релокованої з Луганської області ГО "Майстерня щастя" Марина Бражнікова 14 серпня.

"Коуч-центри організовані в рамках проєкту "Жіноче підприємництво як інструмент економічного розвитку громад", який наразі впроваджується в Закарпатті. Але ми переконані, що вони продовжать працювати й після закінчення проєкту, за рахунок власного ресурсу громадських організацій, які його впроваджують", – каже Бражнікова.

"За задумом команди проєкту, коуч-центри мають стати осередками навчання, перекваліфікації та підвищення професійних компетентностей жінок із числа ВПО, – зазначає Маріанна Колодій, коучиня Ужгородського центру. – Однак, окрім цих завдань, вважаю, що коуч-центри можуть виконувати і функцію адаптації та інтеграції жінок до місцевих громад Закарпатської області. Сподіваюся, що навіть, після завершення проєкту коуч-центри продовжать свою роботу і стануть центрами професійної інтеграції та сприятимуть зайнятості жінок.

Уточнюється, що коуч-центри працюють за адресами:

- м. Ужгород, вул. Університетська, 14 (приміщення УжНУ, на базі Центру гендерної освіти);

- м. Іршава, площа Народна, 2 (приміщення Іршавської міської ради);

- м. Свалява, вул. Чорновола, 3 (приміщення Старобільського гуманітарного хабу).

Телефон: +38-050-713-77-48.

Раніше повідомлялось, що на Закарпатті переселенки з Луганщини організували навчання з PR-менеджменту, SMM та електронної комерції для жінок.

Статті

Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Всі статті