Ізраїль не завдаватиме удару у відповідь по Ірану після консультації зі США. Почекає "відповідного часу"

Прем'єр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху відмовився від удару у відповідь по Ірану після розмови з президентом США Джо Байденом. Про це повідомляє The New York Times, - пише ТГК The Moscow Times 14 квітня.

Два високопоставлені ізраїльські чиновники розповіли виданню, що члени військово-політичного кабінету закликали до нанесення удару у відповідь, проте Нетаньяху відмовився від цієї ідеї після розмови з Байденом телефоном. За даними Ynet, влада Ізраїлю обговорювала можливість удару по ядерних об'єктах Ірану у відповідь на ракетну атаку.

Член військово-політичного кабінету Бені Ганц заявив, що Ізраїль має намір створити регіональну коаліцію проти Тегерана і відповість на атаку в "відповідний час", зазначає CNN.

Раніше президент США Джо Байден заявив, що Вашингтон не братиме участі в наступальних операціях проти Ірану.

За даними ізраїльських військових, минулої ночі Іран випустив понад 170 безпілотників, 120 балістичних і 30 крилатих ракет по території Ізраїлю. Більшість із них було перехоплено.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті