"Хто мене знайде": у росії за велінням Шойгу привезли жінці камінь, замість сина, якого вбито під Мар'їнкою на Донеччині

У Ростовській області сім'ї вбитого на війні росії проти України військовослужбовця привезли камінь, на якому останній залишив напис із передсмертним проханням "подбати про матір, сестру і брата". Про це пишуть росЗМІ.

Раніше історію з каменем оприлюднив колаборант Володимир Рогов. Він повідомив, що імовірно напис залишив боєць 103-го полку 150-ї мотострілецької дивізії РФ. Поруч було виявлено тіла дев'яти солдатів.  Останки буде направлено на ДНК-експертизу. А фахівці Ростовського обласного музею краєзнавства займуться "консервацією напису", повідомляв Рогов. За його словами, за попередніми даними, штурмова група "потрапила в засідку і була оточена - зв'язок було втрачено, і наші бійці загинули".

Виконувати прохання взявся сам міністр оборони РФ Шойгу, точніше доручив підлеглим привезти цей камінь до його сім'ї, що і було знято на відео.

У російських пабліках пишуть, що "бачили багато чого, квитки в цирк, дрова, кавоварки, велосипед, ковбаса, але цегли натомість ще не було".

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті