Голкіпер "Шахтаря" U-19 повернувся з Хорватії, щоб захищати Україну

Голкіпер Шахтаря U-19 Володимир Сегеда вирішив припинити футбольну кар'єру, щоб захищати Україну. 18-річний футболіст уже проходить підготовку в одному із навчальних центрів, - повідомляє "Терикон".

Володимир народився у Луганську, з дитинства займався різними видами спорту – стрибками у воду, волейболом та футболом. Після початку війни у 2014 році з родиною поїхав до Сум, тренувався у сумській "Барсі", а далі – в УФК "Дніпро", де зумів звернути на себе увагу "Шахтаря".

В академії «гірників» зарекомендував себе сміливим та відважним голкіпером, залучався до команди U-19. Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну хлопця було евакуйовано до Хорватії разом із партнерами з академії. Однак незабаром ухвалив усвідомлене рішення повернутися до України, щоб поповнити лави ЗСУ.

"Я довго думав і прийняв для себе рішення повернутися в Україну. Просто не можу просто так сидіти, коли в моїй країні йде війна. Ніколи не думав про те, щоб стати військовим, але зараз цього потребує моя Батьківщина. Грати у футбол – мрія всього мого життя, і я від нього не відмовляюся. Після Перемоги хотів би повернутися у футбол", – каже Володимир.

Статті

Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Всі статті