Глави Міноборони Туреччини, Ірану та росії обговорять у Москві питання щодо Сирії

Чотиристороння зустріч глав Міноборони і розвідслужб Туреччини, РФ, Ірану та режиму Башара Асада запланована на вівторок у Москві. Про це повідомив міністр національної оборони Туреччини Хулусі Акар, - пише Анадолу.

Акар нагадав, що 28 грудня минулого року знову ж таки в російській столиці відбулася тристороння зустріч голів оборонних відомств і розвідслужб Туреччини, РФ і режиму Асада, а за її підсумками було ухвалено рішення про продовження взаємного діалогу.

"Згодом було досягнуто домовленості про підключення до діалогу Ірану. Розпочалася підготовка до переговорів у чотиристоронньому форматі. 25 квітня в Москві відбудеться зустріч з метою врегулювання проблем і наближення довгострокового миру та стабільності в регіоні", - повідомив він.

За його словами, офіційна Анкара докладає всіх зусиль для внеску в регіональний мир, і вже за підсумками московської зустрічі можуть мати місце позитивні процеси.

Водночас він запевнив, що Анкара не зробить жодних кроків, які обмежували б права сирійських братів, які стоять пліч-о-пліч із Туреччиною. "Політика Туреччини гранично ясна", - підкреслив він.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті