Ватажок "ДНР" очолив відділення "Єдиноросів" на окупованій частині Донеччини

Росіяни створили у окупованому Донецьку регіональне відділення політичної партії «Єдина Росія», секретарем якого став ватажок "ДНР" Денис Пушилін. Про це пишуть сепаратистські ЗМІ 21 жовтня.

Повідомляється, що сьогодні у Донецьку відбулися перші загальні партійні збори.

 

«У Донецькій народній республіці створено регіональне відділення „Єдиної Росії“. Його секретарем на перших загальних зборах обрано тво глави регіону Дениса Пушиліна», - цитується секретар генради «Єдиної Росії» Андрій Турчак, який також розповів, що тепер у "ДНР" буде запущено ще більше партійних проектів, а також буде створена мережа первинних та місцевих відділень. 

Поки шо у донецькому відділенні ЄР наразі перебуває 53 особи, у зборах взяли участь 44.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті