Фіналісти конкурсу на посади в САП пройшли перевірку в Генпрокуратурі

Офіс Генерального прокурора підтвердив, що фіналісти конкурсу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури відповідають вимогам законів "Про очищення влади" та "Про запобігання корупції", а також доступу до державної таємниці. Про це повідомили під час засідання комісії САП 27 липня.

Також на засіданні комісія підготувала подання генпрокурору Андрію Костіну для призначення на посаду керівника САП Олександра Клименка. Його мають скерувати найближчим часом.

Нагадаємо, що 21 липня комісія спрямувала лист до Офісу Генпрокурора із проханням надати підтвердження, що Олександр Клименко і Андрій Синюк відповідають вимогам цим законам.

Як раніше повідомлялось, ЄС очікує на призначення керівника САП після обрання нового генпрокурора.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті