Фільм Аркадія Непиталюка "ГКЧП" вийшов онлайн

Короткометражна комедія «ГКЧП» Аркадія Непиталюка вийшла в онлайн-кінотеатрі Takflix. Про це повідомляє Державне агентство з питань кіно у Фейсбуці.

Основні події картини розгортаються у дитячо-юнацькому таборі поблизу Запоріжжя, де підліток Андрій краде для Іри подарунки, щоб висловити свої почуття, та втікає від міліціонера, а вихователь Тарас прагне добитися уваги від директора Галини. Життя табору змінює новина: у Москві мітинги, а по телевізору ще від ранку крутять «Лебедине озеро».

Головні ролі зіграли Ірина Мак («Спіймати Кайдаша», «Номери») та Олег Стефан («Гуцулка Ксеня», «Захар Беркут»).

Стрічка виробництва Family Production стала одним із переможців конкурсу Держкіно «До 30-річчя Незалежності України».

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті