Джонсон закликав Велику Британію надати Україні винищувачі Typhoon і більше танків Challenger

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон закликав Сполучене Королівство надати Україні винищувачі Typhoon і більше танків Challenger. Про це повідомляє Sky News.

"У нас понад 100 літаків Typhoon. У нас понад 100 танків Challenger. Найкраще разове використання будь-якого з цих предметів - розгорнути їх зараз для захисту українців, не в останню чергу тому, що саме так ми гарантуємо нашу власну довгострокову безпеку", - заявив Джонсон.

На його думку, така допомога Україні "допоможе відтіснити Путіна і зробити світ безпечнішим".

"Наразі саме час дати українцям саме те, що їм потрібно для завершення роботи", - додав він.

Нагадаємо, 8 лютого президент України Володимир Зеленський прибув до Великобританії, де його в аеропорту зустрів прем'єр-міністр Ріші Сунак. 

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті