Дипломати розшукали в Ізраїлі сімох українців, яких вважали зниклими

Протягом минулої доби українські дипломати розшукали сімох українців на півдні Ізраїлю, яких до цього вважали зниклими. Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко в ефірі телемарафону 10 жовтня.

"Усього за три доби оперативний штаб МЗС, створений для допомоги українцям в Ізраїлі, опрацював понад 700 звернень наших громадян. За минулу добу українські дипломати розшукали сімох українців на півдні країни, які до цього вважалися зниклими. Наразі вони перебувають у безпеці", - зазначив Ніколенко.

Речник МЗС додав, що дипломати також нині опікуються українським хлопчиком, якого вчора врятували в зоні бойових дій. Йому надають медичне лікування, психологічну підтримку та готують його повернення в Україну до родичів.

Як повідомлялось раніше,в Ізраїлі загинули двоє українців.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті