"Динамо" в останньому єврокубковому матчі сезону без шансів поступилося "Фенербахче"

Київське "Динамо" у матчі 6 туру Ліги Європи поступилося турецькому "Фенербахче". Матч, який команди зіграли у Кракові 3 листопада, закінчився з рахунком 0:2.

Гості відкрили рахунок у матчі на 23 хвилині - Арда Гюлер відправив м'яч у ворота, і Георгій Бущан, який відновився після травми, не зміг завадити. А наприкінці першого тайму Вілліан Аран головою подвоїв перевагу "Фенербахче".

У другому таймі глядачі голів не побачили. Натомість побачили вилучення – другу жовту картку отримав захисник киян Ілля Забарний.

Цей матч ніяк не впливав на турнірне становище "Динамо" – кияни розташувалися на четвертому рядку у групі. Однак навіть попри відсутність вантажу турнірної відповідальності динамівці не змогли завершити єврокубкові виступи на позитиві.

Ліга Європи УЄФА. Груповий етап. 6 тур

"Динамо" (Київ, Україна) – "Фенербахче" (Стамбул, Туреччина) – 0:2

Голи: 0:1 Гюлер, 23; 0:2 Аран, 45+2.

Вилучення: Забарний, 68.

Нагадаємо, що у попередньому матчі Денис Гармаш оформив дубль, але "Динамо" все одно не вдалося здобути перемогу.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті