"Динамо" обіграло "Фенербахче" у Стамбулі та вийшло у третій кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів

Київське "Динамо" здобуло перемогу у матчі 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти "Фенербахче".

Рахунок на 57-й хвилині відкрив Віталій Буяльський, який вдало відкрився у воротарському майданчику суперника та в дотик спрямував м'яч у ворота.

За чотири хвилини до того "Фенербахче" залишився у меншості: Ісмаїл Юксек зніс у підкаті того таки Буяльського та отримав другу жовту картку. 

Варто відзначити і впевнені дії голкіпера "Динамо" Георгія Бущана: у першому таймі він відбив кілька небезпечних ударів суперника, а у другому парирував пенальті від Еннера Валенсії.

На 89-й хвилині матчу господарі спромоглися відіграти один м'яч: його автором став Солой, який вдало зорієнтувався після подачі з кутового. 

Виявляти сильнішого суперникам довелося у додатковий час. Мірча Луческу випустив на поле Олександра Караваєва, який на 114-й хвилині забив вирішальний м'яч.

Таким чином, за підсумком двох матчів, "Динамо" проходить до наступного раунду, де зіграє проти австрійського "Штурму". Перші матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів відбудуться 2-3 серпня, а матчі-відповіді - 9 серпня. 

Ліга чемпіонів УЄФА. 2-й кваліфікаційний раунд

"Фенербахче" (Стамбул, Туреччина) - "Динамо" (Київ, Україна) - 1:2

Голи: 0:1, Буяльський, 57; 1:1, Солой, 89; 1:2, Караваєв, 114.

Перший матч: 0:0.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті