Дві авіабомби за два дні "впустили" російські літаки на Бєлгородську область РФ

Російські літаки "впустили" на Бєлгородську область дві бомби за 2 дні. Про це повідомляє "ASTRA" 6 травня.

"Авіабомбу ФАБ-250, за даними "ASTRA", виявили 3 травня в районі села Крутий Лог. Евакуювати жителів не довелося, постраждалих і руйнувань немає. Боєприпас передали військовим для подальшого знищення. Раніше повідомлялося, що 4 травня внаслідок позаштатного сходження ФАБ-500 на Бєлгород постраждали 7 осіб, зокрема дитина, пошкоджено 31 будинок і 10 авто", - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що в день вибуху губернатор не назвав його причини. Пізніше джерела "ASTRA" в екстрених службах регіону підтвердили, що на місто впала російська авіабомба. 

Раніше "ASTRA" провела свій підрахунок російських авіабомб, що впали на Бєлгородську область та інші регіони. Так, тільки в березні-квітні цього року російські повітряно-космічні сили (ПКС) "впустили" понад 20. 

Раніше з російського Бєлгорода повідомляють про падіння керованої авіабомби, яку окупанти "несли" на Харків 4 квітня.

Статті

Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Всі статті