Донецьк під обстрілом: повідомляють про осколки снарядів біля "Донбас Арени", райони міста без електрики

В окупованому Донецьку сьогодні вдень, 15 травня, повідомляють про кілька обстрілів у різних районах міста, зокрема в центрі. Про це повідомив "мер" Олексій Кулемзін і пишуть у місцевих пабліках.

Так, у соцмережах з'явилося фото "осколків у районі "Донбас Арени"".

"Над стадіоном "Донбас-Арена" спрацювали сили ППО. Імовірно частини збитої ракети впали на стадіон і прилеглу територію", - також написав Кулемзін.

Крім того, повідомляється про потужний обстріл Куйбишевського району.

"Унаслідок обстрілу Куйбишевського району по вул. Степовій отримав поранення чоловік 1961 року народження. Доставлений до лікарні Калініна", - повідомив так званий "мер".

Унаслідок обстрілу мікрорайону Першої Площадки у Куйбишевському районі пошкоджено будівлю дитячого садка №364, а також низку багатоповерхових будинків.

Також Кулемзін повідомив, що внаслідок обстрілу Куйбишевського району знеструмлено ПС "Смолянка". Частково без напруги залишаються кілька районів міста.

"Без напруги залишилося 669 трансформаторних підстанцій, 92 200 побутових абонентів у Київському, Ворошиловському, Куйбишевському та Ленінському районах...", - повідомив коллабрант.

Також знеструмлено 2 вуглевидобувні підприємства: шахта ім.Засядька та ім.Горького. За попередньою інформацією, у гірничих виробках у цей момент перебувало 86 осіб: 84 гірники на шахті "Засядько" і 2 - на шахті "Горького", що працює в режимі водовідливу.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті