Для українок запускають новий сезон програми «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація»

В Україні стартує новий сезон програми «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація». Про це повідомив голова Мінцифри Михайло Федоров 26 березня.

"Проєкт підходить для українок, які починають власну справу або вже заснували мікро- чи мале підприємство і хочуть знайти шляхи для його розвитку. Масштабуйте власний бізнес, розвивайте бренд і ставайте успішними підприємицями.  На програмі протягом чотирьох місяців учасниці дізнаються про фінансове планування та управління, маркетинг і продажі, інструменти для діджиталізації бізнесу, оподаткування, бухгалтерський облік, а також вихід на зовнішні ринки", - наголосив він.

За результатами навчання 40 учасниць отримають по 100 тисяч гривень на впровадження своїх бізнес-ідей. На фінальному заході — Grand Pitch Day три найперспективніші бізнес-проєкти отримають додатково ще по 400 тисяч гривень на розвиток власної справи.

Програма триватиме з квітня до вересня 2024 року, дедлайн подачі заявок  — 28 квітня. 

У першому сезоні 6 фіналісток програми «Відважна» отримали 1,3 млн гривень на розвиток власних бізнесів.

За статистикою з лютого 2023 року кожен другий новий ФОП в Україні відкривають жінки. Дія.Бізнес допомагає попри всі виклики реалізовувати свої ідеї, отримувати гранти, масштабувати бізнес, розвивати бренд і збільшувати прибутки. Малий та середній бізнес — основа нашої економіки.

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті