ДБР передало ЗСУ арештовані авто родичів Медведчука й Козака на понад мільйон доларів

Державне бюро розслідувань (ДБР) передало Збройним Силам України арештовані авто родичів Медведчука та Козака загальною вартістю понад 1 мільйон доларів США. Про це повідомили на сайті ДБР 12 червня.

"Працівники ДБР передали на потреби однієї з бригад Збройних Сил України 17 автомобілів арештованих у родичів Медведчука та Козака: 12 вантажівок, автокран, мікроавтобус, фургон та два позашляховики. Їх вартість складає $1,1 млн", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що ці транспортні засоби належали підприємству родичів Медведчука та Козака, причетних до фінансування збройної агресії росії проти України. Вони також є суб’єктами кримінального провадження щодо незаконного видобутку піску на двох кар'єрах у Львівські області, в межах якого у квітні 2022 року на автомобілі було накладено арешт.

Раніше повідомлялось, що арештовано нову "порцію" активів Оксани Марченко: стратегічні підприємства припортової інфраструктури майже на 740 млн грн.

Статті

Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Всі статті