"Буде звільнений із посади". У Мінінфраструктури підтвердили затримання НАБУ заступника міністра Лозінського

Василь Лозинський, заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василь Лозинський, заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури

НАБУ провело обшуки та затримало заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозинського за підозрою у розкраданні бюджетних коштів, затриманого звільнять з посади. Про це Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України повідомило у Фейсбук 21 січня. 

"Сьогодні стало відомо про затримання Василя Лозинського в.о. Міністра розвитку громад та територій України через розкрадання бюджетних коштів", – йдеться у повідомленні.

У відомстві, з посиланням на ЗМІ, повідомили, що НАБУ провело обшуки та затримало заступника міністра.

"Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України надає повного сприяння слідству", – сказано у повідомленні.

"Василь Лозинський буде звільнений з посади. Відповідне розпорядження про підготовку необхідних документів вже надано Віцепрем'єр-міністром з відновлення України Олександром Кубраковим", – наголосили в Мінінфраструктури.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ повідомлялося про затримання НАБУ заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури через розкрадання бюджетних коштів

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті