Буданов прокоментував будівництво росіянами залізниці на окупованому Донбасі

Глава Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що будівництво російськими загарбниками залізниці вздовж Азовського узберіжжя на окупованих територіях може становити проблему для України. Про це він у ефірі телемарафону.

"Стосовно залізниці. Росія насправді вже більше року будує залізницю, щоби зʼєднатися з нашими південними територіями. Цей процес вже майже завершений, і це може становити для нас серьйозну проблему", - сказав Буданов.

При цьому він додав, що досвід, як з цим справитися, є.

"Але сподіваюсь, що сухопутну ділянку залізниці... якось з цим ми справимося, досвід в цьому у всіх є. І це набагато легше, ніж питання Кримського мосту", - вважає голова ГУР МО.

Як повідомлялося, Буданов прокоментував рейди російських добровольців на територію РФ, які вигідні для України, бо такі дії відвертають увагу ворога на фронті.

Статті

Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Всі статті