Британська розвідка пояснила причини дефіциту палива у росії

Дефіцит бензину та дизелю, який виник у росії останніми тижнями, навряд чи пов'язан з війною. Про це повідомляє британська розвідка у соцмережі Х Міноборони Великобританії 24 вересня.

"Дефіцит виник через низку факторів, серед з яких попит з боку сільськогосподарського сектора, щорічне літнє обслуговування нафтопереробних заводів і привабливі ціни на експорт", - говориться у повідомленні.

Також зазначається, що росія призупинила майже весь експорт дизельного палива та бензину, щоб стабілізувати свій внутрішній ринок.

Британська розвідка додає, що цей крок майже напевно призведе до подальшого обмеження поставок на обмеженому світовому ринку, що, ймовірно, матиме найбільший вплив на країни, які наразі залежать від поставок російського палива.

Як повідомлялось раніше, уряд рф запровадив "тимчасові обмеження" на експорт автомобільного бензину і дизпалива.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті