Берегова охорона Швеції відправить Україні девʼять гідроциклів

Уряд Швеції вирішив доручити Береговій охороні країни передати Україні водні мотоцикли. Про це йдеться у повідомленні уряду, - пише Lb.ua.

Зазначається, що водні мотоцикли – це те, що користується попитом в Україні. Берегова охорона країни повідомила, що водні мотоцикли можна негайно передати Україні.

Раніне берегова охорона Швеції заявила, що Україні можуть подарувати водні мотоцикли, які використовуються для морського спостереження. Про це Берегова охорона повідомила у звіті про урядову місію з аналізу умов надання кораблів та іншого обладнання Україні.

Загалом безоплатна поставка складається з дев’яти водних мотоциклів, які можна передати одразу після їх деідентифікації та демонтажу спеціального обладнання.

Як повідомлялося, уряд Швеції передасть Чехії 30 млн євро на закупівлю боєприпасів для України - кошти виділять у межах 15-го пакету військової допомоги для Києва.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті