Арахамія заявив про можливу швидку масову втечу депутатів із ВР

Голова парламентської фракції "Слуги Народу" Давид Арахамія стверджує, що багато нардепів хотіли б скласти повноваження, однак їх не відпускають.  Про це він заявив в ефірі телемарафону.

"Для мене це дійсно удар, як для людини, яка відповідає за збір голосів і проведення законопроєктів", - заявив Арахамія.

Він повідомив, що є депутати, які хочуть залишити парламент, але не назвав точну їхню кількість.

"Насправді кількість людей, які хочуть піти з парламенту, набагато більша, але ми не відпускаємо вже людей – кажемо, що не будемо за це голосувати, тому що люди мають досидіти до кінця й ухвалювати необхідні для держави закони", - зазначив політик.

Нагадаємо, народний депутат Дмитро Шпенов подав заяву про складання депутатських повноважень, після чого у ВР залишився 401 депутат. 

Раніше вирішив скласти мандат нардеп Єфімов, бо хоче зосередитися на роботі у громаді Краматорська. 

Як повідомлялося, заяву про дострокове припинення повноважень написав народний депутат із фракції "Батьківщина" Данілов. 

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті