Актор Василь Кухарський помер після важкого поранення на фронті

Помер 42-річний український актор Василь Кухарський, який кілька місяців тому отримав важке поранення на фронті і відтоді лікувався. Про це 7 грудня повідомив Київський академічний драматичний театр на Подолі, у якому працював Кухарський.

"Не стало Василя Кухарського. Він так і не зміг повернутися до життя...", - йдеться у повідомленні.

"Сьогодні пішов на Небеса мій прекрасний чоловік, справжній воїн, мужній козак, талановитий актор, такий тато, про якого можна просто мріяти - Василь Кухарський", - також пише його дружина Наталка Гордій-Кухарська.

Відомо, що актор із перших днів повномасштабної війни став до лав ЗСУ. У вересні режисер Олесь Санін повідомив, що Кухарського тяжко поранили в бою і він перебуває в київській лікарні.

Нагадаємо, шо захисник України Василь Кухарський зіграв роль головного героя у фільмі "Максим Оса: золото Песиголовця". Це перша в історії українського кінематографу екранізація коміксу.

 

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті