Мешканці деокупованих сіл Луганської області отримали паски до Великодня

Паски та інші смаколики до Великодня у деокуповані села Красноріченської громади Луганщини привезли представники Луганської ОВА та начальник Красноріченської селищної військової адміністрації Михайло Хуторянський 4 травня. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм.

"Великдень на деокупованій Луганщині святкуватимуть із пасками - громада та волонтери потурбувалися. Напередодні Великодня начальник Красноріченської СВА Михайло Хуторянський передав мешканцям Невського, Новолюбівки та Макіївки паски від волонтерів", - написав Лисогор.

"Рашистам ніколи не зрозуміти, чому ми стоїмо, чому продовжуємо несамовито битися за свою землю. Люди вірять у нашу Перемогу та ЗСУ, але ж і на Божу ласку розраховують", - цитуються в повідомленніслова Хуторянського.

Лисогор також уточнив, що Великдень на деокупованій Луганщині разом із Захисниками України зустрічають 60 місцевих мешканців. Громада забезпечує їх усім необхідним.

Раніше повідомлялось, що Зеленський призначив нового начальника Красноріченської селищної військової адміністрації Луганської області - Михайла Хуторянського.

Статті

Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Всі статті