Учасник "СВО", який зґвалтував і вбив 17-річну дівчину в "ЛНР", раніше був судимий за вбивство жінки, грабіж, угон авто і розбій

Учасник "СВО" Андрій Курбасов, який зґвалтував і вбив 17-річну дівчину в окупованих Ровеньках Луганської області, раніше сидів у в'язниці за вбивство жінки. Про це повідомила "ASTRA" 10 травня.

"Тим, хто зґвалтував і вбив 17-річну дівчину в Луганську, виявився раніше судимий учасник війни в Україні. Він сидів за вбивство жінки", - пише видання.

Раніше "ОстроВ" повідомляв, що в окупованих із 2014 року Ровеньках Луганської області громадянин РФ, уродженець Володимирської області 33-річний Андрій Курбасов зґвалтував і вбив 17-річну дівчину.

Чоловік зізнався, що зґвалтував дівчину в машині, а потім, злякавшись, що його спіймають, вдарив її ножем у серце. Тіло підлітка Курбасов зарив у лісосмузі та обклав камінням.

Уточнюється, що Курбасов виявився завербованим на війну в Україні колишнім ув'язненим. Як повідомили його родичі, він поїхав на "СВО" з колонії рік-півтора тому. У колонію ж він потрапив у 2016 році за зберігання наркотиків і вбивство жінки. Згідно з вироком суду, він, будучи п'яним, відпинав її ногами, а потім побив її рулонами паперових шпалер по статевих органах. Після цього він задушив жертву кофтою. Йому дали 9 років і 6 місяців позбавлення волі. До цього чоловік також був судимий за грабіж, викрадення автомобіля і розбій.

Раніше також повідомлялося, що в росії "герой СВО" зґвалтував 15-річного хлопчика і залишається на волі.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті