У кількох громадах Харківщини є постраждалі внаслідок російських обстрілів

Внаслідок російських обстрілів громад Харківської області поранено кількох цивільних мешканців протягом минулої доби. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов у Телеграм 22 серпня.

"За добу по цивільній інфраструктурі та беззбройним жителям Харківщини ворог застосував чотири ракети Х-35, сім FPV-дронів, один Іскандер. 22 серпня 03:18-04:50 Куп'янський район, Шевченківська ТГ, с. Гетьманівка. Внаслідок обстрілу горіли приватні будинки, обʼєкти соціальної інфраструктури. Постраждав 43-річний чоловік", - сказано в повідомленні.

Крім того, 22 серпня о 2:19 ворог обстріляв село Гетьманівка Куп'янського району - внаслідок обстрілу горіла нежитлова будівля, щонайменше 4 житлові будинки, постраждала жінка.

Внаслідок обстрілу також горіла будівля Шевченківської селищної ради,  було пошкоджено будівлю Шевченківського аграрного ліцею. 

У Дергачівській громаді Харківського району внаслідок обстрілу пошкоджено будівлю сільської ради. Постраждала 56-річна жінка.

Раніше повідомлялось, що в прифронтовому Невському Луганської області росіянами зруйновано черговий будинок.

Статті

Донбас
27.10.2024
17:39

«На Запоріжжі бували випадки, що в одному селі води не попросиш у бабусі, а в іншому - дідусь наводить на нас артилерію». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня інформаційні канали окупованого Донбасу вдавали з себе дорослих журналістів і намагалися детально розповідати про саміт БРІКС у Казані та аналізувати його підсумки. Виходило не дуже, тому що, якраз, про підсумки навіть російські...
Країна
26.10.2024
09:00

Мобілізація: економічне бронювання чи нові посилення?

Ще на початку серпня народні депутати говорили, що темпи мобілізації задовольняють найвище військове керівництво України. Але за два місяці ситуація різко змінилася.
Країна
25.10.2024
10:49

Медреформа в дії. Досвід Запоріжжя

Величезна кількість лікарів, медичних співробітників виїхали з тимчасово окупованих територій і розселилися в Запоріжжі. Величезна користь діяльності релоковних медцентрів...
Всі статті