У Києві відкрили безкоштовний простір для підтримки дітей, які постраждали від війни (адреса)

За ініціативи Благодійного фонду "Клуб Добродіїв" у столиці відкрився безкоштовний простір "Місце сили" для підтримки дітей, які постраждали від війни. Про це повідомляє Мінреінтеграції.

"Це простір з обладнаним укриттям для дітей та підлітків 10-17 років, які перебувають у Києві та найближчому передмісті. Локація містить лекційно-тренінговий простір, артзону "Творчість – антидот стресу", терапевтичну кімнату "Дорослим вхід заборонено" та кімнату довіри", - зазначається у повідомленні.

У тестовому режимі перші групи підлітків вже відвідали простір.

У Мінреінтеграції зазначили, що для того, щоб потрапити у "Місце сили", необхідно обрати зручний день та цікаву для вас подію у розкладі. Далі потрібно заповнити реєстраційну форму.

Перед першим відвідуванням адміністратор зв’язується із батьками або опікунами дитини для підтвердження реєстрації. Якщо ж ви уже знайомі з роботою простору, то протягом кількох годин отримаєте смс-підтвердження.

"Місце сили" працюватиме щодня з 10:00 до 19:00. 

Простір розташований за адресою: місто Київ, вулиця Ігорівська, 1/8 (біля станції метро "Поштова площа").

Як повідомлялось раніше, у Києві відкрився гуманітарний хаб Старобільської РДА (адреса, контакти). Приїхав Жадан.

Статті

Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Всі статті