У Хабаровську РФ загорівся торговий центр, евакуювали 270 людей

Уранці суботи, 4 травня, у російському місті Хабаровськ спалахнула пожежа у торговому центрі "Ремісіті", з будівлі евакуювали 270 людей. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що наразі інформації про постраждалих внаслідок пожежі немає.

Як повідомляє telegram-канал Mash, попередньо, спалах почався у витяжці піцерії, і вогонь перекинувся на покрівлю будівлі. 

За інформацією SHOT, повідомленні про загоряння надійшло о 12:20 за місцевим часом. За словами очевидців, вогонь спочатку помітили на витяжці під стелею, а потім він почав швидко поширюватися.

У районі підійнявся величезний стовп чорного їдкого диму, який видно за багато кілометрів від місця. Зазначаєтся, що точні причини займання встановлюватимуть фахівці.

Нагадаємо, 2 травня велика пожежа розгорілася на сході Москви, для її гасіння запросили авіацію.

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті