У Черкасах знешкодили зловмисника, що обстрілював правоохоронців з рушниці

У Черкасах затримали та повідомили про підозру чоловіку, якого звинувачують у стрілянині проти правоохоронця, та вилучили у нього мисливську рушницю. Про це повідомляє у Телеграм пресслужба МВС України.

Зазначається, що опівночі поліцейські отримали повідомлення про те, що в одному з будинків хтось вчинив стрілянину.

"Поліцейські оперативно прибули за адресою виклику. Тоді зловмисник здійснив декілька пострілів у правоохоронців, поранивши одного із них. У свою чергу спецпризначинець застосував табельну вогнепальну зброю і поранив правопорушника в ногу", - йдеться у повідомленні.

За даними МВС, для затримання стрілка правоохоронці провели поліцейську спецоперацію: його затримали в одному з будинків, де він переховувався.  У чоловіка вилучили мисливську рушницю.

Затриманому повідомили про підозру за ст. 348 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Йому загрожує від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Як повідомлялося, в Україні затримали хакера, який вчиняв атаки на сервери державних установ Азербайджану. 

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті