У Бєлгороді безпілотник влучив у будівлю "Газпрому", міноброни РФ знову повідомило про "припинення спроб здійснити терористичні атаки"

Бєлгородську і Ростовську області РФ атакували безпілотники в ніч на 12 квітня і вдень 12 квітня. Про це повідомили міноборони РФ і губернатори областей у Телеграм.

"Черговими засобами ППО чотири українські безпілотні літальні апарати знищено над територією Ростовської області та один - над територією Бєлгородської області", - написало міноборони про нічну атаку.

Пізніше відомство країни-агресора повідомило таке: "Близько 10:00 мск припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку із застосуванням БПЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації. Черговими засобами ППО п'ять українських безпілотних літальних апаратів знищено над територією Бєлгородської області".

Ще про три БПЛА міноборони РФ повідомило о 13:00.

Водночас губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков повідомив, що з шести було збито чотири БПЛА. За словами Гладкова, один із безпілотників врізався в адміністративну будівлю "ресурсопостачального підприємства". Місцеві пабліки уточнюють, що йдеться про будівлю "Газпрому".

"Пошкодження отримала будівля "Газпрому" в 5-му Заводському провулку", - з посиланням на місцеві Телеграм-канали пише "The Moscow Times".

 "Унаслідок вибуху двоє людей постраждали", - написав губернатор.⠀

Раніше повідомлялося, що в низці регіонів РФ у травні можливий дефіцит бензину через атаки ЗСУ на НПЗ: "Ми вже на тонкій грані".

Статті

Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Всі статті