Російський пропагандист закликав "не соромитися" ударів російських ракет по лікарнях і не шкодувати українських дітей  

Оглядач профашистського російського телеканалу "Царьград" Андрій Перла закликав "не соромитися" ударів російських ракет по лікарнях і не шкодувати українських дітей. Свої людиноненависницькі думки він виклав у своїй колонці.

"Дитяча лікарня в Києві - не випадковість. Пора визнати це і перестати боятися... Нещадний закон війни дуже простий: таких ворогів не можна вважати людьми. Треба усвідомити - просто і страшно: на тому боці немає людей. Жодної людини. Наші ракети не вбивають людей. Жодної людини. Там не люди", - так відреагував Перла на обстріл дитячої лікарні "Охмадит" у Києві.

За його словами, згідно з логікою і цілями "СВО", українці повинні "в паніці бігти на Захід. За польський кордон. З-під обстрілів. З руїн своїх міст і будинків. Втрачаючи на ходу жовто-сині прапори і капці". 

Тому, упевнений російський фашист, виправдовуватися за удар по "Охматдиту" не треба, а щоб звірства російських окупантів припинилися, українці повинні здатися, "і тоді ми, можливо, вас пощадимо".

"Так от, я хотів би поставити ще одне запитання. Можливо, нам уже варто погодитися з тим, що по той бік Дніпра немає мирного населення? І перетворити їхні міста на Газу" - з простою і ясною метою врятувати від смерті своїх дітей", - пише Перла. 

Андрій Перла - політичний оглядач "Царьграда". У 2012-2016 роках працював в Адміністрації Президента помічником повпреда в Уральському федеральному окрузі. У 2016 - 2017 роках був керівником департаменту суспільних комунікацій уряду анексованого Росією Севастополя.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті