Путін провів тренування сил ядерного стримування

У росії під керівництвом диктатора путіна проведено "тренування силами і засобами наземної, морської та авіаційної складових сил ядерного стримування". Про це 25 жовтня повідомляють росЗМІ.

Під час тренування відбулися пуски балістичних і крилатих ракет. З космодрому в Плесецьку по полігону "Кура" на Камчатці запустили міжконтинентальну балістичну ракету "Ярс", а з Баренцового моря з атомного підводного човна "Тула" було запущено балістичну ракету "Синява". Крім того, пуски ракет виконали літаки дальньої авіації Ту-95МС, - пише ВВС/Російська служба.

Видання зазначило, що під час війни проти України з російського боку часто звучала ядерна риторика. А навчання сил стратегічного стримування путін проводив і до вторгнення в Україну. 19 лютого 2022 року, тобто за кілька днів до війни, глави Росії та Білорусі спостерігали за пуском балістичних ракет із ситуаційного центру в Кремлі.

Крім того, 26 жовтня 2022 року, тобто рівно рік тому, також "під керівництвом" Путіна проходило тренування з нанесення ядерного удару у відповідь на ядерний удар противника. Міністр оборони Сергій Шойгу говорив тоді, що відпрацьовуються "завдання завдання нанесення масованого ядерного удару стратегічними наступальними силами у відповідь на ядерний удар противника".

Зараз Шойгу дослівно повторив це формулювання.

Статті

Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Всі статті