На Закарпатті роми заблокували виїзд з військкомату через те, що ТЦК забрав їх односельчанина

На Закарпатті у Виноградівському районі роми заблокували виїзд з військкомату, бо ТЦК забрав їх односельчанина. Про це повідомляють місцеві пабліки та поліція Закарпатської област у Фейсбук 4 травня.

Поліція повідомила, що ввечері 3 травня група людей (10 осіб) порушували публічний порядок та вчиняли хуліганські дії через мобілізацію двох їхніх товаришів. 

"Вчора ввечері біля входу на територію Виноградівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки зібралася група людей, орієнтовно 10 осіб, які порушували публічний порядок та вчиняли хуліганські дії.

Співробітники поліції, які прибули на місце події, встановили, що таким чином представники поселення з села Онок висловлювали невдоволення через мобілізацію двох їхніх товаришів.

Коли учасники конфлікту намагалися силою відчинити вхідні ворота, співробітники ТЦК та СП здійснили попереджувальні постріли у повітря", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у поліції, ніхто з присутніх внаслідок хуліганських дій не постраждав і наразі конфлікт з даного приводу вичерпано.

Нагадаємо, на Буковині на працівника ТЦК напала група цивільних, застосувавши силу й погрози.

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті