Хворий на коронавірус Байден заявив, що продовжить передвиборчу кампанію наступного тижня

Президент США Джо Байден висловив готовність продовжити передвиборчі перегони в найближчому майбутньому. Пhо це пише Інтерфакс-Україна з посиланням на Bloomberg.

"Я розраховую повернутися до кампанії наступного тижня", - наводить агентство його слова в п'ятницю.

Раніше цього тижня Байден був змушений піти в ізоляцію після того, як у нього діагностували зараження коронавірусом COVID-19.

Заява Байдена про готовність продовжити передвиборчу боротьбу прозвучала в той час, як у Демократичній партії дедалі активніше лунають заклики до нього відмовитися від участі в перегонах.

Зокрема, портал Axios повідомив, що у зв'язку зі зростанням тиску з боку партійного керівництва Байдена, можливо, вдасться переконати відмовитися від продовження передвиборчих перегонів уже до найближчих вихідних.

За даними обізнаних джерел, на які посилається The Hill, президент, як очікується, ухвалить рішення щодо свого політичного майбутнього найближчими днями.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті