Українські волонтери і фонди створили більше 300 сайтів за допомогою конструктора Weblium. Це зекономило їм понад 1 млн. грн.

Weblium продовжує свою надзвичайно важливу роль у підтримці України під час російської агресії, надаючи безкоштовні послуги створення веб-сайтів більш ніж 300 українським благодійним організаціям на суму понад 1 мільйон гривень.

Започаткована в квітні 2022 року, програма підтримки Weblium вже надала безкоштовний доступ до свого конструктора веб-сайтів для понад 304 різних організацій і волонтерів. Це дозволило цим організаціям створити необмежену кількість сторінок, використовувати багатомовність та інтегрувати сторонній код на своїх веб-сайтах. Крім того, вони отримали можливість додавати до 10 авторів на сайт.

"Weblium є українським продуктом, і ми завжди були готові допомогти нашій країні в складний час. З початку російської агресії ми припинили надавати послуги нашим клієнтам з Росії і зосередилися на підтримці внутрішніх благодійних організацій. Наша мета - забезпечити їм необхідні інструменти, професійні шаблони, для ефективного просування їх місій і проєктів", - зазначив Богдан Тимошенко, маркетинговий директор компанії Weblium.

На сьогодні загальна вартість послуг, наданих в рамках цієї програми, перевищує 29 тисяч доларів за середньозваженим курсом, що становить понад 1 мільйон гривень. Програма продовжує діяти до перемоги.

Ця ініціатива Weblium стала додатковим доказом відданості бренду майбутній перемозі Україні та демонстрацією бажання допомогти країні та її героям під час важких випробувань. Разом ми відзначаємо цей важливий крок у підтримці тих, хто долає труднощі ради майбутнього переможного завершення війни.

Довідка

Weblium - світовий конструктор сайтів з українським корінням. Побачив світ у 2017 році. З того моменту завдяки цьому інструменту створено понад 300 тисяч сайтів. Має безкоштовний функціонал та просунуті комерційні тарифи. В компанії працює 50+ фахівців. Загальний обсяг інвестицій - близько $3m.

Статті

Світ
26.09.2024

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті