ЗСУ вдарили американськими бомбами GBU-39 по взводному опорному пункту у Курській області, загинуло до 40 військовослужбовців РФ

Повітряні сили ЗСУ завдали удару високоточними американськими бомбами GBU-39 по взводному опорному пункту в Курській області. Про це повідомив у Телеграм командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

"22 серпня 2024 року. 16:00. Так виглядає авіаудар Повітряних Сил високоточними американськими бомбами GBU-39 по взводному опорному пункті у Курській області. Уражено пункт управління БпЛА, підрозділ РЕБ, техніку, озброєння та до 40 військовослужбовців рф", - написав Олещук. 

Як повідомлялося, пором із 30 цистернами палива, на якому після атаки ЗСУ спалахнула пожежа, затонув у таманському порту «Кавказ».  

Статті

Країна
12.09.2024
16:21

Україна нарощує виробництво дронів: проблеми та виклики

73% опитаних виробників сектору ОПК не бачать жодних кроків від держави щодо покращення умов ведення оборонного бізнесу в Україні.
Світ
11.09.2024
19:13

Про далекобійні ракети, сучасні винищувачі, дипломатію і трибунал над Путіним і Лавровим. Огляд західних медіа

Західні союзники спочатку опираються закликам надати більш сучасне обладнання, тільки щоб погодитися на багато місяців пізніше. Такий перервний потік давав українським військовим менше часу на інтеграцію складного і потужного озброєння, залишивши...
Світ
11.09.2024
10:17

«Не потрібно радикально й однозначно заявляти про неможливість переговорів». Російські ЗМІ про Україну

Концентрація п'ятнадцятитисячного угруповання українських військ як головну мету розглядає зовсім не Білорусь, а, швидше за все, Росію. І насамперед територію Брянської області, в якій Київ може спробувати розіграти «курський сценарій».
Всі статті