Зеленський звернувся до командирів ЗСУ щодо постійного контакту з передовою

Президент України Володимир Зеленський заявив про важливість прямих контактів і відвідування передової командирами всіх рівнів для підтримки воїнів, які виконують, зокрема, найскладніші завдання. Про це він заявив у  вечірньому відеозверненні.

"Сьогодні - доповідь Головкома Сирського, він просто зараз на передовій, у бойових бригадах і на місцях, з'ясовує конкретні потреби наших бригад, конкретну ситуацію на кожному напрямку. Дуже важливо, щоб командири всіх рівнів - від вищого - мали прямий контакт із передовою, безпосередньо там були - з воїнами, які виконують найскладніші завдання", - сказав президент.

За словами Зеленського, "багато чого вже для цього зроблено, і я вдячний кожному командиру, який дійсно зі своїми солдатами".

Також президент повідомив, що заслухав у понеділок доповідь міністра оборони Рустема Умєрова щодо пакетів підтримки для України. "Абсолютний пріоритет - це забезпечення зброєю наших воїнів, і я вдячний усім партнерам, які дійсно вчасно реалізують обіцяне", - сказав він.

"Нам важливо, щоб між оголошенням пакетів і застосуванням на фронті було мінімум часу. Ми готуємо зараз нові пакети, які можуть посилити позиції України восени", - підсумував Зеленський.

Нвагадаємо, за даними Генштабу станом на вечір 5 серпня, на фронті найгарячіше зараз на Покровському та Торецькому напрямках 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті