Зеленський заявив, що переговори про постачання в країну нових систем ППО тривають

Президент України Володимир Зеленський заявив про триваючі переговори про постачання в країну нових систем ППО. Про це він заявив 30 серпня у вечірньому зверненні.

"Я дякую кожному воїну, який кожного дня, кожної ночі захищає українське небо. Дуже активно працюємо над тим, щоб забезпечити для України нові системи протиповітряної оборони. Зараз не час говорити публічно про деталі, але з різними нашими партнерами тривають переговори про додаткові системи ППО", - сказав він.

"Крок за кроком наближаємо цей успіх для України", - наголосив він.

Як повідомлялося, наказом Міністра оборони України Олексія Резнікова  на озброєння Збройних Сил України прийняті чергові зразки іноземного озброєння. 

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті