Зеленський відвідав у госпіталі поранених захисників, а також зустрівся з воїнами 92-ї штурмової бригади

Президент Володимир Зеленський вдень 16 травня на Харківщині відвідав у госпіталі поранених захисників, а також зустрівся з воїнами 92-ї штурмової бригади. Про це він повідомив у Телеграм.

"Харків. Відвідав наших захисників, які зазнали поранень у боях на Харківщині. Поспілкувався з воїнами, відзначив державними нагородами. Дякую нашим бійцям за службу, за хоробрість. Україна пишається кожним своїм захисником. Дякую медикам, які зараз проходять через важке випробування під час захисту нашої Харківщини. Цінуємо, що ви робите все можливе, аби повернути воїнів до життя", - зазначив Зеленський.

Врезидент також повідомив, що зустрівся з воїнами 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка, які захищають Харківщину.

"Заслухав доповідь командира бригади та відзначив державними нагородами наших бійців. Дякую за силу! Дякую, що бороните Україну", - підкреслив Президент.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті